9 desembre 2008

La FEEC subvenciona una estada d’esquí de muntanya a Eslovènia

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ofereix diverses places subvencionades als federats per participar a l’estada d’esquí de muntanya a Eslovènia que organitzen la Comissió de Joventut de la UIAA juntament amb la Comissió de Joventut de l’Associació Alpina d’Eslovènia i que tindrà lloc entre el 28 de febrer i el 7 de març de 2009.

L’activitat, adreçada a alpinistes entre 18 i 29 anys, es localitzarà concretament a Komna (Alps Julians), un paratge idoni per la pràctica de l’esquí de muntnaya.

Durant els dies d’activitats, els participants dividits en grups de dificultat, faran diverses sortides per conèixer les muntanyes de la zona, la majoria d’elles per sobre dels 2.000 m. Durant les tardes, els participants podran gaudir de diverses activitats programades, de caire social i d’entreteniment, on també s’aprofitarà per introduir qüestions i exposar característiques de la geografia i cultura d’Eslovènia.

El preu de l’activitat és de 240 euros per participant que seran subvencionats en la seva totalitat per als esportistes seleccionats per la FEEC. El preu inclou l’allotjament al refugi de muntanya Planina na Kraju amb pensió complerta i altres costos d’organització i inscripció; el viatge i trasllat fins el punt de trobada a Eslovènia corre a càrrec de cada participant.
Els interessats han d’enviar el seu currículum esportiu abans del 19 de desembre de 2008 al correu electrònic: ecam@feec.cat, on també podreu sol·licitar més informació o aclariments. Els participants han de tenir experiència en alta muntanya i esquí de muntanya, així com coneixement d’anglès, idioma que es parlarà al camp.

Informació elaborada per l’Àrea de Comunicació de la FEEC