9 desembre 2008

Obert el termini d’inscripció de les III ESTADES D’INICIACIÓ A L’ALTA MUNTANYA HIVERNAL

Del 27 al 30 de desembre d’enguany tindran lloc a Ulldeter les “III Estades d’iniciació a l’alta muntanya hivernal” organitzades per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya a través de l’ECAM. Les estades tenen com a objectiu iniciar als participants en les tècniques de l’alpinisme hivernal.

Aquestes estades van adreçades a joves d’ambdós sexes d’entre 16 i 20 anys i pretenen oferir als participants els coneixements necessaris per a una bona progressió en terreny d’alta muntanya hivernal.

El preu de l’estada és només de 30 EUROS, ja que el cost està subvencionat per la FEEC. Els desplaçaments fins al lloc de l’activitat aniran a càrrec de cada participant. Els participants estan obligats a seguir les directrius dels tècnics. Aquestes activitats es realitzaran exclusivament entre els participants admesos a l’estada i no podran participar-hi persones alienes.

Programa d’activitats

Coneixement del medi
Orientació
Progressió per corredors
Progressió en crestes
Progressió en terreny mixt

Requisits, tràmits i termini d’inscripció

Tenir entre 16 i 20 anys d’edat. Els menors de 18 anys hauran d’adjuntar un permís dels tutors, amb fotocopia del DNI dels mateixos.

Ser titular de la llicència esportiva de la FEEC (modalitat C o D) de l’any 2008.

Adreçar un currículum esportiu juntament amb la fitxa d’inscripció degudament complimentada a l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) per qualsevol de les vies següents:

Correu postal: ECAM, Rambla 41, pral. 08002-Barcelona
Fax: 93 412 63 53
Correu electrònic: ecam@feec.cat
Personalment a Rambla 41, pral. 08002-Barcelona

En qualsevol cas cal fer referència a “III Estades d’iniciació a l’alta muntanya hivernal”. El termini d’inscripció s’acaba el dia 18 de desembre del 2008.

Informació facilitada per Escola Catalana d’Alta Muntanya