4 febrer 2013

Vols dissenyar el logotip de l’11a Trobada de les Pubilles Escaladores?

Un any més i després de l’èxit aconseguit edició rere edició, enguany es durà a terme l’onzena edició de la Trobada de Pubilles Escaladores. La trobada es realitzarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig a Vilanova de Meià (Noguera) i serà coordinada per l’Agrupació Excursionista Talaia, amb el suport de la FEEC.

Aquest any, com a novetat, es vol proposar a totes les noies escaladores l’opció de participar en un concurs per fer el disseny d’un logotip que serà la imatge de l’esdeveniment d’aquesta edició i representativa del grup de Pubilles Escaladores. Així doncs, totes aquelles noies que ho vulguin podran presentar les seves propostes fins el dia 15 de març de 2013 a pubillesescaladores@gmail.com.

Totes les noies interessades poden consultar la presentació del concurs, les característiques del logotip que es demanen per fer-ne el disseny i les bases sota les quals es regularà el mateix concurs.

Informació facilitada per les Pubilles Escaladores i l’Agrupació Excursionista Talaia