6 febrer 2013

X Diada Verdaguer Excursionista

El proper diumenge 17 de març tindrà lloc a Vil·la Joana, al cor de la serra de Collserola, la X Diada Verdaguer Excursionista. Aquesta trobada, que es va iniciar el 2004, any següent de la commemoració de l’Any Verdaguer, vol recordar la figura del poeta excursionista mossèn Cinto Verdaguer.

Per a la trobada d’enguany hi ha tres itineraris previstos, que aniran des de diferents llocs de la Ciutat Comtal fins a Vil·la Joana, al cor de la serra de Collserola.

Itinerari 1. Hora i lloc de trobada: a les 7.15 h a l’estació de Plaça Catalunya (Rodalies).
Itinerari 2. Hora i lloc de sortida: a les 9.30 h a l’estació superior del funicular de Vallvidrera.
Itinerari 3. Hora i lloc de sortida: a les 10.30 h a l’estació superior del funicular de Vallvidrera.
Itinerari 4: Hora i lloc de sortida: a les 8.46 h a l’estació RENFE de Sant Cugat del Vallès.

En acabar, a les 12 h, hi haurà una sessió verdagueriana. Finalment, a les 13 h, es farà el lliurament del llibre de la Diada i se celebrarà l’ofrena d’un ram de llorer a la plaça commemorativa.

La Diada, que compta amb el suport de la FEEC, està organitzada per la Comissió Verdaguer, formada per les següents entitats federades: la Unió Excursionista de Catalunya, el Centre Excursionista de Catalunya, el Club Excursionista de Gràcia, el Centre Excursionista Àliga, l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore, el Foment Excursionista de Barcelona, la Penya Excursionista Guimerà, la Secció de Muntanya del Reus Deportiu, el Club Excursionista Pirenaic, la Secció Excursionista del Club Natació Igualada, l’Agrupació Excursionista Talaia i la Secció Excursionista de l’Ateneu Santjustenc.

Informació elaborada per l’Àrea de Comunicació de la FEEC