18 febrer 2013

Jornades sobre seguretat en allaus a la Val d’Aran

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitzarà els propers 16 i 17 de març, a la Val d’Aran, unes jornades de formació continuada sobre seguretat en allaus durant una sortida a la muntanya hivernal.

L’objectiu principal serà donar els elements bàsics de seguretat tant a l’hora de planificar la sortida com durant aquesta. Dissabte per la tarda es durà a terme una sessió teòrica sobre interpretació del butlletí d’allaus, adaptació al terreny i traçat de rutes segures, mentre que diumenge es realitzarà una sortida pràctica on s’aplicaran els continguts treballats la sessió anterior.

El seu preu serà de 30 € per a membres de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM), de 40 per a d’altres persones que no siguin membres de l’ECAM però que tinguin llicència federativa de la FEEC de l’any en curs i de 60 per a d’altres sense llicència de la FEEC. El preu no inclou viatges, àpats i pernoctacions.

Tots els interessats en participar en aquestes jornades hauran de presentar el full d’inscripció, una còpia del DNI, una còpia de la llicència federativa vigent de la FEEC i el comprovant del pagament a l’Àrea de Formació abans del dia 3 de març. Tots els documents es podran entregar a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. – 08002 Barcelona), enviar-los per correu postal o per correu electrònic a formacio@feec.cat .

Les jornades tan sols es realitzaran si hi ha un mínim de 6 inscrits i s’estableix un màxim de 16 places Les inscripcions es faran per ordre de pagament.

Informació facilitada per l’Àrea de Comunicació de la FEEC